مایه بسی خوشوقتی است که برگزاری "دهمین همایش بین المللی علوم ورزشی" در تاریخ 6 و 7 اردیبهشت ماه 1396 را به اطلاع شما علاقمندان و فرهیختگان گرامی برسانم. پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دهمین همایش بین المللی علوم ورزشی را با هدف گردهم آوردن اعضاء علمی و اجرایی خانواده ورزش، به منظور هم اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه­ ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه و توسعه ملی و پایدار برگزار می کند. آشکار است حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی، فرصت مغتنمی را جهت ارتقاء سطح علمی و نیز کاربرد بومی و منطقه‌ای علوم ورزشی و رشته ­های وابسته فراهم خواهد ­آورد. از سایر برنامه‌های این همایش می‌توان به برپایی نمایشگاه جنبی معرفی تجهیزات و محصولات ورزشی با حضور جمع کثیری از شرکت‌ها و مؤسسات تجاری، تولیدی و خدماتی معتبر، کارگاه‌های علمی تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی و نشست های تخصصی در موضوعات خاص صنفی با حضور چهره‌های علمی نخبه ورزشی کشور اشاره کرد.

اینجانب به نیابت از همکاران عزیز در کمیته های علمی و اجرایی، از تمامی اندیشمندان، پژوهشگران، متخصصان ورزش، استادان بزرگوار، دانش ­آموختگان، دانشجویان و کلیه علاقمندان‌ جهت حضور در این همایش دعوت به عمل می آورم. حضور شما عزیزان سبب افزودن به غنای علمی و روح همکاری و تشریک مساعی هر چه بیشتر این کنگره و تداوم مسیر اعتلای ورزشی کشور خواهد بود.

حمید آقاعلی نژاد

معاون فناوری و ارتباط با جامعه پژوهشگاه