پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مفتخر به برگزاری "دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی" با هدف گردهم آوردن اعضای علمی و اجرایی خانواده ورزش، جهت هم اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه ­ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه، توانمندسازی در مسیر تدبیر و امید، توسعه ملی و آسیایی و ارتقاء باورهای بین ­المللی می ­باشد. حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی، فرصت مغتنمی جهت ارتقاء سطح علمی و کاربردی بومی و منطقه‌ای در حوزه علوم ورزشی و رشته­ های وابسته را فراهم می ­آورد. هم­ چنین، پیش­ بینی نشست­ های جانبی در قالب کارگاه ­های علمی_تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی و موضوعات خاص صنفی، چالش­ ها و چشم ­اندازهای علوم ورزشی را به ویژه برای پژوهشگران جوان و تصمیم‌سازان کشور ترسیم خواهد کرد. امید است با حضور اندیشمندان، متخصصان ورزشی، استادان بزرگوار و دانشجویان عزیز، این ماموریت در اعتبار و منافع ملی و منطقه‌ای نمودار شود.

برگزار کنندگان

شرکت تعاونی کارکنان پژوهشگاه علوم ورزشی